PUSAKA SELERA

Biar aku tak punya wang asalkan aku masih punya selera

 
Mutiara Kata
Sekali Air Bah, Sekali Pantai Berubah. Kalau Takut Dilambung Ombak Jangan Berumah Ditepi Pantai. Kematian adalah Pasti, Kehidupan Tiada Ketentuan Lagi......
Other things
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Duis ligula lorem, consequat eget, tristique nec, auctor quis, purus. Vivamus ut sem. Fusce aliquam nunc vitae purus.
Other things
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Duis ligula lorem, consequat eget, tristique nec, auctor quis, purus. Vivamus ut sem. Fusce aliquam nunc vitae purus.
Other things
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Duis ligula lorem, consequat eget, tristique nec, auctor quis, purus. Vivamus ut sem. Fusce aliquam nunc vitae purus.
Other things
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Duis ligula lorem, consequat eget, tristique nec, auctor quis, purus. Vivamus ut sem. Fusce aliquam nunc vitae purus.
Chiken Wing
Sunday, July 15, 2007
bahan-bahan

1kg - kepak ayam

50gram - halia

5gram - kunyit

10gram - bawang merah

50gram - chili kering

10gram - bawang putih

2sudu kecil gula

50gram - tepung beras

garam secukup rasa

cara membuat nye

1. asingkan tepung beras dan campurkan semua bahan-bahan di bekas yang bersih.

2. simpan kepak ayam di bekas yang bersih.

3. tulis nama dan tarikh dan di simpan dalam peti sejuk.

4. mesti marinade(peram) untuk 4jam sebelum digunakan.

5. campuran kepak ayam dengan tepung beras dan di goreng.
posted by kijang emas @ 6:20 AM  
0 Comments:
Post a Comment
<< Home
 
Tentang Aku

Name: kijang emas
Home: FroM JeMaPoH to ManChesTeR, N9, Malaysia
About Me: SMS : 013655xxyy e-mail: dserting at hotmail.com e-mail: payakumboh at hotmail.com
Latar Belakang Saya
Hantaran Sebelum InI
Capaian Untuk
Pautan Ke Laman Lain
Template by

Free Blogger Templates

BLOGGER